geloofwaardig!

Vóór een geloofwaardig bestuur!

De SGP Utrechtse Heuvelrug zet in op een geloofwaardig gemeente bestuur. Dat woord geloofwaardig kunt u op verschillende manieren opvatten:Politici willen nogal eens wat beloven, wat ze later niet (meer) waar kunnen maken. Dat is bepaald niet geloofwaardig. Handelen overeenkomstig Gods Woord is wel Geloofwaardig.

De SGP, ook in uw gemeente, heeft dat als fundament.In deze tijd van massa media en nepnieuws is het steeds moeilijker om te bepalen wat nu waarheid is. Ondanks dat de Bijbel al eeuwen geleden tot stand is gekomen blijkt toch telkens weer dat daar Waarheid in gevonden wordt, beter gezegd: De Waarheid. Het is niet zo dat alle vraagstukken in de wereld van de gemeente een antwoord krijgen vanuit de Bijbel. Maar de grote lijnen bieden wel het houvast om keuzes te kunnen maken. Welkek keuzes wij maken voor onze gemeente leest u in het verkiezingsprogramma.

Download het verkiezingsprogramma 2018-2022

"De SGP zet zich met overtuiging in voor Bijbels genormeerde politiek. Realistisch en koersvast. Dat spreekt mij erg aan." Gijsbert Doornenbal

Wat kun jij doen?

De SGP is een vitale partij die floreert door haar actieve leden, vrijwilligers en gulle gevers. Wil je daar ook bij horen? 

Lid worden

Dankzij zo'n 30.000 SGP-leden, kunnen wij, landelijk en lokaal, een vuist maken in de politiek. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Doneren

Is een lidmaatschap niet wat je zoekt, of je bent al lid? Ook financiƫle steun stellen wij erg op prijs.

Werk mee

Wil jij bijdragen aan het behalen van onze doelen? Bekijk dan de openstaande vrijwilligers- en vaste functies.